WIE ZIJN WE ?

We zijn 4 dermatologische merken (Eau Thermale Avène, A-Derma, Ducray, Dexeryl) die deel uitmaken van een Frans farmaceutisch laboratorium dat dermocosmetica ontwikkelt, namelijk Pierre Fabre.

Vandaag de dag erkent iedereen de heilzame eigenschappen van dermocosmetica. Wij zijn dan ook erg fier op het feit dat wij dit geloof al koesterden voor alle anderen dit deden. Meer dan 50 jaar geleden lag deze vernieuwende visie waarbij schoonheid en gezondheid hand in hand gaan, aan de basis van onze geschiedenis.

Wij zijn ervan overtuigd dat gezondheid allesomvattend is.

Gezondheid beperkt zich niet tot de afwezigheid van ziektes of kwaaltjes: ze steunt ook op harmonie en op het zelfbeeld dat eenieder van zichzelf heeft. Zoals het ooit door de Wereldgezondheidsorganisatie werd geformuleerd, betreft het een toestand van algeheel, sociaal en mentaal welzijn.

We willen de zorgvraag uitbreiden naar een globalere strategie, gaande van gezondheid tot schoonheid.

We ontwikkelen onze verzorgingsproducten volgens de meest veeleisende veiligheidscriteria en hebben dienaangaande een hoogstaande expertise verworven, met name op het vlak van natuurlijke substanties, thermale dermatologie, biotechnologische processen en steriele cosmetica.

Wij zijn de Europese nr. 1 en wereldwijd de nr.2 binnen het marktsegment voor dermocosmetica.

Wij zijn de oprichters van de Stichting voor Atopische Dermatitis, die geheel aan eczeem is gewijd.

Deze stichting heeft als doel mensen met atopische dermatitis, ouders van atopische kinderen en professionals uit de gezondheidssector de nodige informatie aan te reiken over atopische dermatitis, de bijbehorende verzorgingsproducten en de weerslag van deze aandoening op het leven van de patiënten en hun gezin, en tips en adviezen te geven om de last die deze aandoening met zich meebrengt draaglijker te maken.